fbpx

Megoldás a problémádra,unalomra és a kevés kattintásra:
A Linkelhető képkészítő szoftver!

Hogyan működik a Linkelhető képkészítő szoftver?

Mire jó a linkelhető képkészítő szoftver?

Hosszú szünet után sikerült találnom egy olyan szoftvert, ami megbízhatóan működik, egyszerű kezelni, tud magyarul. A lényege ennek a szoftvernek és lényegében minden ehhez hasonló szoftvernek, hogy 50 vagy akár 100%-kal is növekedhet a kattintások aránya!

Ez pedig Brutális Különbség!

Valójában csak találgatunk, hogy miért van ez. Facebook több embernek mutatja meg? Inkább úgy fogalmaznék, hogy ugyanazt a linket kevesebb embernek mutatja meg.

Viszont a linkelhető képkészítővel, mindig tudsz új linket, akár új képpel, akár új címmel generálni, akkor is, ha ugyanoda vezet. De, a tény az, hogy amint újra el kezdtem használni, azonnal több mint 50%-al több kattintást kaptam.

 

A lényege a következő:

Ha megosztasz egy blogbejegyzést, akkor mindig ugyanazt a képet jeleníti meg a Facebook. Ez egy idő után nagyon unalmas. A linkelhető képkészítőnél, azt fogod berakni, amit te kiválasztasz.

Olyan címet  adhatsz meg, amit csak akarsz. Ez sokkal nagyobb szabadságot ad neked.

De a legfontosabb, hogy a kattintások mennyisége sokkal nagyobb lesz

A képeket nagyon szeretik a Facebookon. Ha rákattintanak, akkor nem nagyobb lesz a kép, hanem elvezet az általad megadott linkre.

Továbbá, ha ugyanazt a linket osztod meg a Facebookon, akkor másodszorra, harmadszorra sokkal kevesebb embernek mutatja meg a Facebook.

Viszont, így mindig tudsz új linket generálni, ami lényegében ugyanoda visz, ahova szeretnéd, csak épp más képpel, akár már szöveggel.

Több kattintás, több üzlet az pedig több pénzt hoz neked!

Elkészült az angol nyelvű verzió a nemzetközi piacra!

Megoldás a megosztási problémádra és a kevés kattintásra:
A Linkelhető képkészítő!

Linkelhető képkészítő éves díj

9.900 Ft
  • Hozzáférés 1 évre a szoftverhez
  • Korlátlan mennyiségű kép készítése

Linkelhető képkészítő örökös hozzáférés

39.990 Ft
  • Örökös hozzáférés a szoftverhez
  • Korlátlan mennyiségű kép készítése

Ha szeretnéd megvásárolni angol nyelven a linkelhető képkészítőt, akkor is válaszd azt amelyik neked tetszik, éves vagy örökös hozzáférést, csak azt külön jelezd felém ezen az e-mail címen, hogy a megfelelő hozzáférést tudjam neked elküldeni: info@acszoltan.hu

Kosár0
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0