fbpx

Linkelhető képkészítő örökös használat

A lényege ennek a szoftvernek és lényegében minden ehhez hasonló szoftvernek, hogy 50 vagy akár 100%-kal is növekedhet a kattintások aránya!

Ez pedig Brutális Különbség!

Valójában csak találgatunk, hogy miért van ez. Facebook több embernek mutatja meg? Nem valószínű,  hogy ez történik. Amint újra el kezdtem használni, azonnal több mint 50%-al több kattintást kaptam.

Lényege a következő:

Ha megosztasz egy blogbejegyzést, akkor mindig ugyanazt a képet jeleníti meg a Facebook. Ez egy idő után nagyon unalmas. A linkelhető képkészítőnél, azt fogja berakni, amit te kiválasztasz.

Olyan címet és leírást adhatsz meg, amit csak akarsz. Ez sokkal nagyobb szabadságot ad neked.

De a legfontosabb, hogy a kattintások mennyisége sokkal nagyobb lesz. Sok múlik a képen, de te olyat raksz, be amilyet csak akarsz.

A képeket nagyon szeretik a Facebookon. Ha rákattintanak, akkor nem nagyobb lesz a kép, hanem elvezet az általad megadott linkre.

Továbbá, ha ugyanazt a linket osztod meg a Facebookon, akkor másodszorra, harmadszorra sokkal kevesebb embernek mutatja meg a Facebook.

Viszont, így mindig tudsz új linket generálni, ami lényegében ugyanoda visz, ahova szeretnéd, csak épp más képpel, akár már szöveggel.

39.990 Ft

Kosár0
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0